Mercat del Ram: Renfe posa més trens

Rodalies oferirà 1.500 places addicionals, entre Barcelona i Vic.

Redacció osona.com
26 de març del 2010

Rodalies de Catalunya incrementarà l’oferta habitual en els trens de la línia R3 (L’Hospitalet- Puigcerdà, per Vic) durant el pròxim dissabte 27 de març, amb motiu de la celebració del Mercat del Ram a Vic. Davant el previsible augment de viatgers, es posarà en servei un tren especial amb una capacitat de 1.000 places amb sortida de L’Hospitalet a 08:57 hores. En total, els viatgers disposaran de 1.500 places addicionals respecte l’oferta habitual.

Aquestes mesures es portaran a terme per facilitar els desplaçaments a tots aquells que desitgin evitar la concentració d’automòbils en els recorreguts fins a Vic i la saturació d’accessos i aparcaments que es produirà a la pròpia localitat.

Tren especial L’Hospitalet-Vic

El tren  especial amb origen a l’Hospitalet a les 08:57 té prevista l’arribada a Vic a les 10:33 hores. Aquest servei de Rodalies efectuarà parades intermèdies a Barcelona-Sants, Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sant Andreu Arenal, Mollet Sta.Rosa, Parets del Vallès, Granollers-Canovelles i La Garriga.

Durant la resta de la jornada, els viatgers que desitgin desplaçar-se fins la capital d’Osona disposen d’un servei de trens que enllacen Barcelona i Vic amb una freqüència mitjana d’un tren cada 30 minuts. El temps de viatge entre ambdues ciutats oscil•la entre 1 hora i 20 minuts i 1 h i 35 minuts.

Els viatgers podran informar-se sobre els horaris previstos a les oficines d’atenció al client, al telèfon 902  41 00 41, rodalies.gencat.cat.

Arxivat a