La Generalitat mostra la seva tasca a la Catalunya Central

En una carpa situada al Mercat del Ram de Vic.

Redacció osona.com
26 de març del 2010

NOTA DE PREMSA
GENERALITAT DE CATALUNYA

Una carpa al Mercat del Ram de Vic mostra les principals infraestructures i projectes d'impuls a l'economia del Govern a la Catalunya Central

- L'exposició "Per la Catalunya Central, som-hi" es podrà visitar del 26 al 28 de març

L’impuls a l’economia, a les infraestructures i el suport a les persones han estat els eixos de l’acció del Govern a la Catalunya Central en aquesta legislatura. Així  ho mostrarà l’exposició de la Generalitat “Per la Catalunya Central, som-hi” instal•lada a la Fira del Mercat del Ram de Vic, entre el 26 i el 28 de març.
 
Durant aquests anys, el Govern ha pal•liat els efectes de la crisi amb polítiques de dinamització de l’economia. A l’exposició, s’expliquen actuacions com el Pla d’Iniciatives de Dinamització Comarcal a l’Anoia o les inversions en la innovació de les empreses i en el reforç de la indústria.
 
En l’àmbit de les infraestructures i la mobilitat, el Govern ha continuat apostant per la millora i l’impuls de nous projectes. En són exemples l’aeròdrom corporatiu d’Òdena-Igualada; el Parcmotor Castellolí; l’estació depuradora de Solsona; el Consorci Industrial Rocarodona-Olvan o el Parc Tecnològic de la Catalunya Central. L’estand també destaca accions com la solució a la problemàtica del barri de l’Estació de Sallent i les inversions en cinc grans eixos viaris: l’Eix Transversal, l’Eix del Llobregat, l’Eix Diagonal i els eixos que uneixen Vic amb Olot i Ripoll.
 
El suport a les persones ha continuat sent una prioritat de l’acció del Govern a la Catalunya Central. L’impuls de l’educació, la sanitat i els serveis socials, així com l’esport, la cultura, la seguretat i la justícia tenen diferents exponents en el territori, que es poden conèixer a la carpa instal•lada al Mercat del Ram de Vic.
 
La carpa de la Generalitat inclourà els estands de la Delegació Territorial del Govern a la Catalunya Central; de l’Institut Català del Sol (Incasòl), del Departament de Política Territorial i Obres Públiques; de l’Agència Catalana de Consum, del Departament d’Economia i Finances, i del Departament de Treball. El Departament d’Agricultura Alimentació i Acció Rural serà present a la Fira, a través de Prodeca (Promotora d’Exportacions Catalanes), en un estand individual que es trobarà ubicat al recinte del Sucre, l’espai firal que concentra l’oferta relacionada amb el món agrícola i ramader.

Arxivat a