Osona.com, nomenat Sagal d’Honor

Els Sagals d’Osona distingeixen el nostre diari “per les facilitats i cobertura de les activitats castelleres".

Redacció osona.com
26 de març del 2010

Els Sagals d'Osona tenen per costum honorar cada any persones o entitats que per alguna raó o altra creuen  que han tingut una atenció  especial amb la colla castellera. Tenen per això la figura del Sagal d’Honor, que es dóna cada any el dia del Mercat del Ram. Enguany, la colla ha decidit atorgar aquesta distinció a Osona.com, “per les facilitats i cobertura que al llarg de l'any i des de sempre ens dóna i desitgem que ens segueixi donant”.

“La publicació dels actes previstos dels Sagals, l'agenda, així com la  cobertura dels mateixos ha estat i és absoluta i us ho agraïm profundament. Tanmateix la vostra sensibilitat als afers locals i el que és la cultura popular i tradicional, com tot el que fa referència al  nostre país, és un element mes que dignifica i honora el vostre treball”, expliquen des de l’entitat en una carta enviada al nostre diari.

El guardó s’entregarà aquest diumenge de Rams en el dinar de la colla que es farà a la Central, posterior a l’actuació dels Sagals a la plaça Major de Vic. L’exalcalde Jacint Codina, Òmnium Cultural, Just Palma, Anton Granero, Autocars Serrat o Bon Preu han estat alguns dels guardonats com a Sagal d’Honor en edicions anteriors.

Arxivat a