Glòria Terricabras presenta el seu disc a Calldetenes

La cantant osonenca recull temes de pop melòdic.

Redacció osona.com
25 de març del 2010
Glòria Terricabras.
Glòria Terricabras.


La cantant osonenca Glòria Terricabras presentarà aquest dissabte 27 de març a Calldetenes el seu nou disc "Esperant-te". El concert es farà a les 10 del vespre a l'Auditori Teatre. 
 
El disc, que sortirà a la venda el juliol,  recull temes de pop melòdic composats per la pròpia cantant “inspirades en l’esperança d’un futur millor”, com ella mateixa descriu, a més de cançons de sempre que ella reinterpreta. Glòria Terricabras comptarà en el concert amb la col•laboració de Joan Borràs al piano, Ricard Puigdomènech a la guitarra i Beto (Umberto) a la percussió.
 
La veu de Glòria Terricabras és molt apreciada arreu de la comarca ja que ha acompanyat de fa temps la celebració de cerimònies i esdeveniments socials. Com a cantant solista ha participat en nombrosos festivals i concerts en diferents ciutats espanyoles. Ha obtingut el reconeixement de molts certàmens musicals i ha actuat precedint Marina Rosell i a Maria del Mar Bonet, en els respectius concerts. Actualment està preparant també un nou disc solidari, en el qual hi prendrà part també la coral Saint Kisito de Douala, al Camerun, integrada per 50 veus.
 
Les entrades pel concert de dissabte a Calldetenes poden comprar-se anticipadament a Martulina Divina, al Gimnàs Dinàmic, Gong Discos, i RocK & Clàssics, al preu de 8 €, o bé una hora abans a la taquilla per 10 €.