La Volta Ciclista a Catalunya recorre Osona

La tercera etapa passa per Manlleu i el Lluçanès, amb pujada inclosa a la Trona. Josep Jufre se situà 12è a la general, a 1'27" del líder.

Redacció osona.com
24 de març del 2010
Josep Jufré (a l'esquerra), avui en un moment de la pujada a la Trona.
Josep Jufré (a l'esquerra), avui en un moment de la pujada a la Trona. | Albert Arumí

Josep Jufré (a l'esquerra) pujant la Trona. Foto: Albert Arumí

El passat dilluns va començar a Lloret de Mar la 90a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. Entre els participants, hi ha l'osonenc Josep Jufré, de l'equip Astana, que es troba en un bon moment de forma.

La Volta ha arribat avui dimecres a Osona, en una etapa que ha sortit de la Vall d'en Bas i ha passat per Manlleu i el Lluçanès, amb la pujada a la Trona. El primer en creuar a la meta, a la Seu d'Urgell, ha estat Xavier Tondo, que ha arribat destacat amb Joaquín Rodríguez. En tercer lloc, a 48", ha entrat Luís León Sánchez. A 1'20" ha entrat la resta del grup.

Joaquim Rodríguez s'ha situat com a nou líder de la classificació general. Josep Jufre està situat a 1'27" de Rodríguez, en el lloc 12è.

- Plànol dels carrers de Manlleu per on ha passat l'etapa (PDF)
- Veure perfil de l’etapa
- Anar al web de la Volta a Catalunya

---------------
AJUNTAMENT DE MANLLEU
La Volta Ciclista a Catalunya passa aquest dimecres al matí per Manlleu

- L’Ajuntament ha adreçat una carta informativa als veïns i veïnes dels carrers per on passarà la històrica cursa

Aquest dimecres, dia 24 de març, al matí, Manlleu acollirà la Volta Ciclista a Catalunya, en la tercera etapa d’aquest històric esdeveniment esportiu que aquest any arriba a la 90 edició.

En l’etapa que va des de La Vall d’en Bas fins a la Seu d’Urgell, que consta de 185,9 km, la cursa ciclista passarà per la capital del Ter. Els ciclistes entraran pel passeig de Sant Joan, des de la rotonda d’entrada venint de Torelló fins l’avinguda de Roma, i a l’avinguda de Roma circularan des de la rotonda amb el passeig Sant Joan fins a la sortida cap a Sant Hipòlit de Voltregà, on ja deixaran el municipi i continuaran la cursa.

Així, en la franja horària d’11 a 13 hores hi haurà talls o limitacions de trànsit als carrers de Manlleu. Per col•laborar amb l’organització, l’Ajuntament ha adreçat una carta a tots els manlleuencs i manlleuenques que viuen en els carrers per on passarà la volta, així com als comerços als quals pot afectar, informant-los del pas de la cursa i demanant-los col•laboració a l’hora de treure els vehicles dels carrers afectats en la franja horària aproximada en què passaran els ciclistes de la Volta.

Arxivat a