Laia Andreu, campiona d'Europa de raquetes de neu

L’atleta de la Unió Excursionista de Vic ha tingut una temporada ascendent.

Redacció osona.com
17 de març del 2010

El passat diumenge 14 de març es va disputar la final de la Copa d'Europa de raquetes de neu a Thônes a l'alta Savoia als Alps francesos. La selecció catalana de raquetes de neu va participar-hi amb molt bons resultats i entre ells la victòria de la Laia Andreu, atleta de la Unió Excursionista de Vic, tant a la cursa del diumenge com a la general de la Copa d'Europa 2010.

La Laia va començar la temporada amb una 7a posició a la Ciaspolada quan estava iniciant la preparació per a la temporada, la seva ascensió ha estat molt clara durant l'hivern i no ha tingut rival a la Copa. Ja es va fer amb el Campionat d'Europa que enguany es va disputar a terres catalanes a Tavascan. I també s'ha endut una clara victòria a França.

"M'he trobat molt bé durant la cursa, he pogut atacar i el cos m'ha respost molt bé. Ja he sortit amb primera posició i l'he pogut mantenir durant tota la prova", explica la Laia després de la cursa. Amb aquesta victòria la Laia veu recompensada una temporada hivernal molt progressiva i regular.

Arxivat a