Manlleu entrega els premis del concurs de còmics

En la quarta edició hi han participat una vintena de joves de tot Catalunya.

Redacció osona.com
16 de març del 2010

Diumenge passat, dia 14 de març, es va fer a la sala Can Patalarga de Manlleu l’acte de lliurament dels premis del concurs de còmics de Manlleu Manicòmics. En aquesta quarta edició hi han participat una vintena de joves de tot Catalunya, i les obres han destacat tant per la qualitat com per l’originalitat.

El jurat, format per diferents persones de la comarca d’Osona vinculades al món de l’art, va atorgar els diferents premis. El primer premi de la categoria infantil va ser atorgat a Eric Zwatrzko Pou, de Manlleu, per l’obra “La invasió dels caraculs”. Per la seva banda, la vigatana Neus Garcia Puigdollers va ser la guanyadora del primer premi de la categoria juvenil amb l’obra “L’espera”.

Pel que fa a la categoria de majors de 16 anys, el primer premi, per valor de 300€ (millor obra i millor guió), va ser atorgat a Quim Pérez Martínez i Jorge Rodríguez, de Sitges i de Vilanova i la Geltrú, respectivament, per l’obra “L’últim hivern”. Per la seva banda, Víctor Ferrer Hernàndez, de Sabadell, va guanyar el segon premi de la categoria majors de 16 anys per valor de 150€ amb l’obra “L’amant”. I el tercer premi de la categoria majors de 16 anys per valor de 150€ va ser atorgat al manlleuenc Marc Tañà per l’obra “La perspectiva dels universos paral•lels a la història”.

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Manlleu, amb la col•laboració de Caixa Manlleu, s’ha impulsat per quarta vegada el concurs Manicòmics, destinat als joves i a les joves de Manlleu, Osona i enguany s’ha fet extensiu als de la resta de Catalunya.

Arxivat a