Roda de Ter sortirà en cinc milions de cupons de l’ONCE

Les butlletes estan il•lustrades amb una imatge del pont Vell.

per Redacció osona.com , 15 de març de 2010 a les 16:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’alcalde Antoni Llach ha rebut avui per part de Josep Gassol, de l’ONCE, un quadre amb una reproducció en gran del cupó amb la imatge del pont Vell Foto: Ajuntament de Roda de Ter


Aquest dimarts, dia 16 de març, el cupó de l’ONCE està dedicat a la població de Roda de Ter, en la sèrie que l’entitat dedica a municipis que compten amb una població d’entre 5.000 i 10.000 habitants. El cupó està il•lustrat amb una imatge del pont Vell, on també es veu la parròquia de Sant Pere de Roda. També inclou informació sobre el nombre d’habitants de la població i la superfície del municipi.

El cupó es distribuirà per tot l’Estat espanyol. Se n’ha fet un total de cinc milions de butlletes.

L’alcalde de Roda de Ter, Antoni Llach, ha rebut avui dilluns, 15 de març, a les 12 del migdia, al seu despatx de l’Ajuntament de Roda de Ter, al director de l’agència administrativa de l’ONCE de Vic, Josep Gassol Colom, el qual ha fet entrega al poble de Roda de Ter d’un quadre amb la reproducció en gran del cupó. Tots dos s’han mostrat satisfets de la col•laboració que hi ha hagut entre ONCE i Ajuntament per poder portar a terme aquesta iniciativa.

L’ONCE ha fet una sèrie de 25 cupons dedicats a localitats de la província de Barcelona que tenen entre 5.000 a 10.000 habitants. Aquesta sèrie es va iniciar el 4 de febrer amb un cupó dedicat a Sant Vicenç de Montalt. L’últim cupó d’aquesta sèrie serà el dijous 25 de març i estarà dedicat a Sant Feliu de Codines.

El cupó diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 50 premis de 35.000 euros a les cinc xifres, així com reintegraments d’1,5 euros a la darrera i la primera xifra, entre d’altres premis

 

Participació