Jaume Tolosa queda segon a la Transahariana

El corredor osonenc ha fet gairebé tota la cursa junt amb el guanyador, Pasqual Brandi. La carrera s'ha pogut seguir en directe per Internet.

Redacció osona.com
18 de març del 2010
Jaume Tolosa
Jaume Tolosa


Publicat dijous, 18 de març - 07:00 h.

No ha pogut ser. Finalment, Jaume Tolosa ha quedat classificat en segon lloc a la terrible cursa de la Transahariana. L'atleta osonenc ha fet la carrera (sense parar) amb un temps de 50 hores i 39 minuts i ha arribat a la meta, després de 260 km, a dues hores del guanyador Pasquale Brandi. El tercer classificat arribarà, al menys, amb unes 12 hores de retard en relació als dos primers classificats.

Tolosa i Brandi han fet gairebé tota la cursa junts. Fins al darrer punt de control, al km 237, han arribat plegats. Al darrer tram, Brandi ha fet una estirada i s'ha desempellagat del corredor osonenc.

-------------------
Publicat dimecres, 17 de març - 06:50 h.

Jaume Tolosa continua amb grans opcions d'aconseguir la victòria. L'atleta osonenc ha arribat en segon lloc al novè punt de control de la cursa, situat en el pk 186, juntament amb el primer classificat, Pasquale Brandi. Tots dos han fet un temps de 32 hores i 55 minuts. O sia, gairebé un dia i mig corrent sense parar 

Els dos corredors marxen molt destacats. El tercer classificat ja està a més de sis hores.

-------------------
Publicat dimarts, 16 de març - 15:50 h.

Jaume Tolosa ha arribat en segon lloc al setè punt de control de la cursa, situat en el pk 152, juntament amb el primer classificat, Pasquale Brandi. Tots dos han fet un temps de 24 hores i 50 minuts.

Els dos corredors marxen molt destacats i, si no hi ha res de nou, es podrien disputar la victòria. En aquests moments, porten més de quatre hores d'avantatge sobre un segon grup de dos corredors. Els altres encara van molt més endarrerits.. 

-------------------

Publicat dimarts, 16 de març - 07:50 h.

Jaume Tolosa ha arribat en segon lloc al sisè punt de control de la cursa, situat en el pk 130. El primer classificat en aquest punt ha estat Pasquale Brandi amb un temps de 21 hores i 29 minuts. El corredor de Roda de Ter ha entrat a dos minuts.

Els dos corredors marxen destacats i, en aquests moments, porten més de tres hores d'avantatge sobre un segon grup de corredors. 

-------------------
Publicat dilluns, 15 de març - 07:00 h

Jaume Tolosa prendrà part a partir d'aquest dilluns a una nova edició de la Transahariana, una cursa de 260 km "nonstop" que té lloc la setmana del 14 al 21 de març al massis de l’Assekrem al desert del Hoggar, prop de Tamanrasset (Algèria).

És una cursa molt dura, en la que no només compta la distància a recòrrer en règim d’autosuficiència alimentaria, sinó que s’han de soportar les altes temperatures de dia i les molt baixes temperatures a la nit, superar 6.000 metres de desnivell acumulat i, a més, tota la cursa es desenvolupa entre els 1.300 metres d’alçada sobre el nivell del mar i els 2.780 metres on es troba l’ermitage de Charles de Foucault.

Després d’haver participat en diferents proves d’ultrafons tant en muntanya com al desert, la Transahariana suposa per a Jaume Tolosa un nou pas endavant a mig camí entre l’aventura i el repte esportiu, que es podrà seguir del del 15 de març al matí, en directe a través del web de la cursa i del  bloc personal d’en Jaume.

- Notícies relacionades
- Web Transahariana
- Bloc d'en Jaume Tolosa

Arxivat a