Xerrada: els resultats de les excavacions a L'Esquerda

Imma Ollich i Antònia Díaz explicaran les primeres dades de les obres d'aquest estiu.

Redacció osona.com
05 de març del 2010
Dissabte 6 de març a les 7 de la tarda tindrà lloc la segona de les conferències del cicle que anualment organitza el Museu Arqueològic de l’Esquerda i que enguany porta per títol Arqueologia de la Mort.

La conferència d’aquesta setmana anirà a càrrec de l’arqueòloga i professora de la Universitat de Barcelona, Imma Ollich, codirectora de les excavacions arqueològiques de l’Esquerda; i també de l’antropòloga Antònia Díaz Carvajal.

La seva conferència, que porta per títol "La necròpolis medieval de l’Esquerda: aspectes arqueològics i antropològics", servirà per donar a conèixer els primers resultats de l’estudi de les dades que ha proporcionat la campanya d’excavacions que durant l’estiu passat es va portar a terme a la necròpolis de l’Esquerda, tant des del punt de vista de les característiques de la necròpolis (tipologia de tombes, evolució històrica), com de l’estudi de les restes antropològiques documentades.

Totes les conferències es fan a la Sala Polivalent de la Biblioteca Bac de Roda, (Carrer Bac de Roda, 1) de Roda de Ter.

- Més informació del cicle de xerrades
Arxivat a