Vic inaugura un pàrquing públic al barri del Remei

Situat sota la rambla Tarradellas, l’aparcament té 119 places repartides en dues plantes.

Redacció osona.com
05 de març del 2010

L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, inaugurarà aquest dissabte, dia 6 de març, el nou pàrquing públic El Remei, situat a la Rambla Tarradellas. La inauguració, que es farà a les 11:30 h, comptarà també amb la presència del gerent de PRHOSA, empresa constructora i adjudicatària de la concessió, Jacint Homs, i del president de l’Associació de Veïns del barri del Remei, Santi Cullell. L’associació disposarà d’un local a les mateixes instal•lacions del pàrquing.

El nou aparcament donarà servei al barri però també a tota la ciutat donada la seva proximitat amb el centre de Vic. És un equipament ampli i funcional que cobreix les necessitats puntuals d’aparcament però també ofereix places d’abonaments.

L’aparcament té 119 places repartides en dues plantes. El pis -1 té una alçada superior a l’habitual (2.7m) per tal que hi puguin aparcar fàcilment les furgonetes i els camions de petites dimensions. També incorpora dues places per carregar vehicles elèctrics.

Hi ha tres sortides a l’exterior, dues per la rambla Tarradellas –en una de les quals hi ha ascensor- i la tercera per la rampa d’accés que dóna a la carretera de La Guixa.

Després de la inauguració, hi haurà una xocolatada popular per a tothom.

Arxivat a