El Vic, campió

L'equip de Quim López revalida el títol a la Copa del Rei d'hoquei patins davant el CP Vilanova (2-4), amb dos gols de Marc Torra. L'Ajuntament rebrà aquest dijous els jugadors del Roncato Vic.

Redacció
28 de febrer del 2010
576_1267380686titi
576_1267380686titi

El capità Titi Roca aixeca la Copa del Rei Foto: Dani Fernández

NOTA DE PREMSA
AJUNTAMENT DE VIC

L’Ajuntament de Vic rebrà l’equip guanyador de la Copa del Rei d’hoquei patins

- Serà el pròxim dijous, dia 4 de març a les 20.00 h

Ahir diumenge, el Roncato Vic va proclamar-se campió de la Copa del Rei per segona vegada consecutiva.  El partit va ser seguit per molts seguidors i també va comptar amb la presència de la regidora d’Esports, Montserrat Rovira i el regidor d’Urbanisme, Àlvar Solà. El pròxim dijous, dia 4 de març a les 20:00 h l’Ajuntament de Vic farà una recepció el Club Roncato Vic per poder celebrar aquesta victòria conjuntament.

Rovira ha destacat la gran afluència de públic que va assistir al partit, “de les 1.200 persones; entre 800 i 900 eren seguidors del club vigatà que en tot moment van donar suport a l’equip”. La regidora d’Esports també ha afirmat que “si s’ha arribat on s’és, no és per casualitat, sinó pel treball en equip i l’esforç que posen dia a dia”. També ho mostra clarament la segona posició de la Lliga. Finalment, Montserrat Rovira ha elogiat el Roncato Patí Vic, “ja que aquests reconeixements donen prestigi i qualitat a la ciutat”.  

Arxivat a