Jaume Oliveras fa un seguiment de les obres del PUOSC i FEDER a Vic

En els propers anys, els dos programes aportaran a la ciutat gairebé 3 MEUR. El secretari de Governació s’ha reunit amb l’alcalde, Josep M. Vila d’Abadal.

Redacció osona.com
26 de febrer del 2010
Jaume Oliveras i Josep Maria Vila d'Abadal, al despatx d'aquest darrer a l'Ajuntament de Vic, aquest matí.
Jaume Oliveras i Josep Maria Vila d'Abadal, al despatx d'aquest darrer a l'Ajuntament de Vic, aquest matí. | Ajuntament de Vic

Jaume Oliveras i Josep Maria Vila d'Abadal, al despatx d'aquest darrer a l'Ajuntament de Vic, aquest matí. Foto: Ajuntament de Vic

Avui al matí el secretari general de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Jaume Oliveras, s’ha reunit amb l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, per tal de fer un seguiment de totes les actuacions del PUOSC i del FEDER que s’estan executant o està previst executar a la ciutat de Vic.

Els projectes del PUOSC en el període 2008-2011 són la construcció de la rotonda al polígon de Malloles (C-153); i diferents aportacions per a la construcció de L’Atlàntida; per a la reforma de Can Pau Raba i per a la construcció de la nova biblioteca central. El total de les aportacions del Departament de Governació i Administracions Públiques a Vic dins aquest període puja a 2,19M€.

Dins del FEDER 2007-2011 hi trobem dues aportacions per a dos projectes: dins l’Eix 1 hi ha una Incubadora tecnològica i espais per a grups de recerca (636.000€) i dins l’Eix 4 el Pla integral de desenvolupament econòmic de l’entorn de Vic 617.000€.

Arxivat a