El Premi Ajuntament de Manlleu, cap a un projecte de combustibles fòssils

L’autor és Xavier Crosas Castanyer, de Manlleu.

Redacció osona.com
22 de febrer del 2010

El projecte “Com pot afrontar Manlleu la transició cap a una economia menys depenent dels combustibles fòssils?” és el treball guanyador del 10è premi Ajuntament de Manlleu. L’acte de lliurament del guardó es va fer divendres passat, 19 de febrer, a la sala de sessions de l’Ajuntament de Manlleu.

L’autor guanyador és el manlleuenc Xavier Crosas Castanyer, llicenciat en Ciències Ambientals i membre del Grup de Defensa del Ter. Crosas es proposa fer un inventari dels recursos econòmics i de medi ambient de la capital del Ter i, a partir d’aquí, plantejarà estratègies d’àmbit local que permetin crear una economia més sostenible, sense dependre dels combustibles fòssils.

En el transcurs de l’acte de divendres, es va presentar el treball guanyador de l’edició passada, “La blava, història d’una indústria tèxtil a la conca del Ter” de Raquel Castellà, de Roda de Ter.

La dotació econòmica del Premi Ajuntament de Manlleu és de 3.000 €: en el moment de l’adjudicació es va lliurar un avançament del 30% de l’import, mentre que la resta es lliurarà un cop el treball estigui finalitzat, d’aquí a un any. El premi té l’afany de fomentar la recerca i la investigació relacionada amb Manlleu i la comarca d’Osona.

Arxivat a