Imma Bellafont deixa el càrrec de presidenta del Gremi de Llibreters

La substitueix Antoni Daura, de Manresa.

per Redacció osona.com, 16 de febrer de 2010 a les 16:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de febrer de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Imma Bellafont passa el testimoni de la presidència del Gremi a Antoni Daura. Foto: Gremi de Llibreters


Antoni Daura, responsable de la llibreria Llibres Parcir, a Manresa, és el nou president del Gremi de Llibreters de Catalunya després que la seva candidatura –l’única presentada– hagi estat escollida per l’assemblea general per dirigir l’entitat a les eleccions que han tingut lloc aquest dilluns. Daura assumeix el càrrec en substitució de la vigatana Imma Bellafont, de la llibreria La Tralla –que continuarà com a vocal de la junta directiva– “amb la voluntat de convertir el Gremi en un lobby que actuï en benefici de les llibreries i perquè les regles del joc comercial siguin justes per a autors, editors, distribuïdors i llibreters”.


Daura reconeix que els “moment difícils” que viu el sector per la crisi han fet més evidents problemes com “la sobreproducció per part dels editors, una manca de diàleg fluid entre els diferents espais professionals del llibre i la competència deslleial”, però vol aprofitar la situació per “redreçar tot allò que ens ha fet perdre competitivitat”.

- Nota de premsa
- Junta directiva del Gremi de Llibreters

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació