Sant Hipòlit construeix un pont a sobre la carretera

Presentació de l'obra, el proper dimarts. També s’inaugurà un espai lúdic per a la gent gran.

Redacció osona.com
10 de febrer del 2010
L’alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala, i la diputada d’infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Anna Hernández, visitaran i presentaran a les 12:15 hores, del proper dimarts 16 de febrer, les obres previstes del nou pont de la carretera BV 4608.

Aquest projecte forma part de l’actuació que la Diputació de Barcelona realitzarà per millorar la seguretat viària a la carretera local que travessa la població. L’actuació té l’objectiu de millorar les condicions de capacitat i seguretat mitjançant la construcció d’un nou pont, amb un cost total d´aproximadament 1 milió d’euros.
 
Espai lúdic

La presentació es farà a la llar de jubilats Fundació Gallifa i a continuació tindrà lloc la inauguració de l’espai lúdic per la gent gran situat als jardins de la llar de Jubilats.

L’espai lúdic o espais de salut consisteixen en un circuit d’exercicis suaus especialment dissenyats per afavorir les condicions físiques de la gent gran, contribuint a la millora del seu benestar. Aquests espais tenen l’objectiu de fomentar, entre la gent gran, l’exercici de les capacitats físiques i sensorials, però a més, el seu disseny permet que els utilitzi un ampli ventall de la població.