Un operari cau des d’una alçada de set metres a Torelló

A la plaça Nova, mentre col•locava una tirolina.

Redacció osona.com
08 de febrer del 2010
El SEM atenent l'operari accidentat a la plaça Nova de Torelló.
El SEM atenent l'operari accidentat a la plaça Nova de Torelló. | Toni Carrasco

El SEM atenent l'operari accidentat a la plaça Nova de Torelló. Foto: Toni Carrasco

Actualització a les 18:00 hores

El jove accidentat està fora de perill, segons han informat fonts de l'Hospital de la Vall d'Hebron a Osona.com. Tot i això, els serveis mèdics del centre continuen fent-li proves i el diagnòstic no està tancat.

-------------
Actualització a les 12:45 hores

L'operari accidentat ha estat traslladat en helicòpter a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, “més que res per precaució”, segons han explicat els serveis mèdics d’emergència que l’han atès en un primer moment. El ferit presentava una ferida oberta al cap i, possiblement, diversos traumatismes a tot el cos.

L’operari ha estat en tot moment conscient i movia les cames, el que descarta que hi hagi una afectació a la columna vertebral.

------------
Publicat a les 11:45 hores

Aquest matí a Torelló, als voltants de les 11, ha caigut un operari des d’una alçada de sis o set metres, quan per causes desconegudes han fallat els sistemes de seguretat. De moment, es desconeix l’abast de les lesions. El jove es diu Roger Morfolleda, té 33 anys i estava col•locant una tirolina a la plaça Nova, que havia de servir per la festa de les Senyoretes, aquest divendres. Els membres de l'organització, entre els quals hi ha l'accidentat, van accedir a avançar la instal·lació de la tirolina a petició del programa “Divendres” de TV3, que s'ha ubicat durant aquesta setmana a Torelló.

La caiguda ha estat molt aparatosa i ha causat un gran rebombori a la plaça, segons han informat a Osona.com fonts de l’Ajuntament. En aquests moments, el ferit encara està sent atès per membres del SEM (Servei d’Emergències Mèdiques), a l’espera de ser traslladat a l’Hospital General de Vic. En principi, sembla que pot tenir diverses fractures. Segons un testimoni, està conscient.

- El programa “Divendres”, a Torelló

Arxivat a