Dansa per a nens

El Teatre Casal Gràcia de Manlleu programa l'espectacle infantil "Avui sortim".

Redacció osona.com
05 de febrer del 2010


El Grup Xarxa Teatre de Manlleu ha programat per al diumenge 7 de febrer, a dos quarts de 12 del migdia, al teatre Casal de Gràcia, l’espectacle “Avui sortim!”, de Búbulus Menuts, que oferiran una proposta divertida i original: dansa per a nens. Aquesta companyia ja fa anys que treballa per a la divulgació i la pedagogia de la dansa per als més petits.

Búbulus Menuts proposa un viatge divertit, protagonitzat per uns nens que decideixen anar d’excursió sense pares i professors. Uns amics molt diferents, que volen allunyar-se una estona del ritme frenètic de la ciutat per anar cap a una naturalesa més amable i acollidora. Una excursió plena de descobriments i, per què no, d’emocions i d’aventures. Això sí, també amb alguns perills, que hauran de superar per poder seguir endavant.

Un viatge que ens ensenya a relacionar-nos amb altres companys d’una manera diferent, més intensa i basada en la convivència i la complicitat. Un viatge que ens vol ensenyar a estimar i a respectar el medi ambient, i a créixer com a persones. És un espectacle ple de moments màgics i d’imatges que volen ser una crida a la fantasia.

L’edat recomanada per assistir a aquest espectacle és a partir dels 3 anys. El preu de l’entrada és de 4 € o bé 3 € per a famílies nombroses.
Arxivat a