Una jornada de coaching porta a Vic Àlex Rovira

L'escriptor oferirà una conferència. La trobada compta amb uns 250 inscrits.

Redacció osona.com
02 de febrer del 2010

Avui dimarts, dia 2 de febrer, se celebrarà a Vic una jornada de coaching adreçada a empreses, professionals i a tothom interessat a conèixer més de prop aquesta eina de consecució d'objectius professionals i personals que està en plena expansió a casa nostra. La jornada té uns 250 inscrits.

La jornada comptarà amb la participació de l'escriptor i consultor, Alex Rovira , i oferirà també tallers pràctics a càrrec de les organitzadores de la jornada, les coachs: Elisabet Freixa, Alba Castañé i Fàtima Alemany.

Aquesta iniciativa, patrocinada per la Institució Puig Porret i per l'empresa FORMEM, té per objectiu divulgar el coaching i donar a conèixer els seus beneficis de manera directa, a través de la conferència d'Àlex Rovira: confiança, compromís i qualitat. Claus per a la transformació, i dels tallers que es faran a continuació: Com motivar l'equip de treball i obtenir resultats, Habilitats de lideratge a través del coaching, i Preguntes que porten a autenticitat.

L'horari de celebració és de 18 a 21h., a la sala Marià Vila d'Abadal, el Sucre, de Vic, i les inscripcions es poden fer al bloc de l'IMPEVIC (http://impeempresa.vic.cat), que col•labora en l'esdeveniment.

Àlex Rovira és autor de llibres com “La bona sort”, “La Brúixola Interior”, o de la darrera obra; “La última respuesta”, escrit conjuntament amb Francesc Miralles. En formació acadèmica és llicenciat en Ciències Empresarials per ESADE. Recorre diferents països on imparteix conferències. També exerceix de consultor d'importants empreses, fundacions i ONG's.

Les coachs, Elisabet Freixa, Alba Castañé i Fàtima Alemany organitzen aquest esdeveniment convençudes dels “múltiples beneficis” de l'aplicació del coaching.

Tríptic de la jornada (PDF)

---------------
PROGRAMA

(Hi ha hagut alguns petits canvis en relació al tríptic)

Hora inici jornada: 18:00

18:00 Acreditacions

De 18:15 a 19:00 
Sala Marià Vila d'Abadal : es projectarà un vídeo i es portaran a terme unes entrevistes a persones que han experimentat processos de coaching.
Altres sales: S’ inicia simultàniament una primera tanda dels tres tallers (GRUP 1) i la resta de persones es queda a la sala Marià Vila d'Abadal 

De 19:00 a 19:45
Sala Marià Vila d'Abadal: es projectarà un vídeo i es portaran a terme unes entrevistes a persones que han experimentat processos de coaching.  
S’inicia la segona tanda de tallers (GRUP 2). Les persones que ja han fet el taller passaran ara a la sala per veure el vídeo i les entrevistes.

A les 20:00
Conferència d'ÀLEX ROVIRA (per a tots els inscrits)

Hora finalització aproximada de la jornada: 21:15

Arxivat a