Reagrupament Osona dóna «ple suport» a Carretero

Reacció ràpida de la secció local davant la dimissió de l'exconseller.

Quico Sallés
31 de gener del 2010
Eva Solé, Josep Ramon Soldevila i Imma Bellafont en la roda de premsa d'aquest vespre.
Eva Solé, Josep Ramon Soldevila i Imma Bellafont en la roda de premsa d'aquest vespre.

Eva Solé, Josep Ramon Soldevila i Imma Bellafont en la roda de premsa d'aquest vespre.

El politburó de Reagrupament a Osona ho té clar: "Ple suport al nostre líder, Joan Carretero". Aquest vespre, en una conferència de premsa, el coordinador de la formació independentista, Josep-Ramon Soldevila, acompanyat d'Imma Bellafont, número cinc de l'executiva nacional, i d'Eva Solé, cap de comunicació a Osona, han llegit un manifest en el qual donen "suport absolut al president dimitit i a la resta de la Junta que l'ha acompanyat".

Conscients que la crisi va esclatar en una reunió celebrada a Vic dissabte, - on l'exconseller va decidir tirar pel dret i presentar la seva dimissió per desavinences amb quatre membres de la Junta Nacional sobre la manera de confeccionar les llistes electorals-, Reagrupament Osona s'ha posat en marxa amb el lema "la regeneració política va començar dissabte".

Soldevila ha detallat que demà assistirà a la reunió extraordinària de coordinadors territorials de la formació, a Sant Boi del Llobregat, amb els deures fets. Donar suport al líder i demanar a la resta d'integrants de Reagrupament de tot el territori que també ho facin.

Imma Bellafont: "Són uns escaladors"

Especialment dura ha estat Imma Bellafont, membre de la Junta Nacional i una de les impulsores del moviment a la comarca, carregant contra els "quatre escaladors que han provocat la sortida de Joan Carretero", en referència a Emili Valdero, Jaume Renyer, Albert Pereira i Francesc Abad. Per Bellafont, "s'ha de parlar amb aquestes persones i fer-les dimitir". "Tinc l'esperança que tot es recondueixi, però això no és un partit on els silencis es paguen amb cadires", ha reblat Bellafont.

Bellafont ha afirmat que Carretero "està trist, però convençut", tot i que avui encara no hi ha pogut parlar. La número cinc del partit espera "no haver de sortir de Reagrupament, malgrat que no existeix cap Pla B, cap previsió de muntar alguna altra plataforma". "El que està clar és que a Reagrupament no tenne cabuda els vicis dels partits tradicionals, nosaltres ens creiem la democràcia", ha conclòs Bellafont.

- Més informació de la dimissió de Joan Carretero

Arxivat a