L’esport català guardona l’atleta Laia Andreu

La corredora de la Unió Excursionista de Vic va guanyar el Campionat d’Europa de Raquetes de Neu del 2009.

Redacció osona.com
27 de gener del 2010
Laia Andreu, en el moment de rebre el guardó.
Laia Andreu, en el moment de rebre el guardó. | Unió Excursionista de Vic

Laia Andreu, en el moment de rebre el guardó. Foto: Unió Excursionista de Vic 

El divendres 22 de gener es van entregar els guardons dels IX Premis d’Honor que entrega la Fundació Esport Català a esportistes catalans, clubs, federacions i entitats per la seva contribució a l’esport català amb resultats destacables com campionats del món, Europa o Espanya, o amb trajectòries i d’altres mèrits. Es va celebrar a l’Hotel Don Cándido de Terrassa on en el decurs d’un sopar els més de 60 premiats, als que acompanyaven familiars, federatius i dirigents de clubs, van rebre els guardons que el ceramista Carles Vives va dissenyar en exclusiva per a l’ocasió. 

La Laia Andreu, corredora de la Unió Excursionista de Vic, va rebre el guardó per la seva victòria en el Campionat d'Europa de Raquetes de Neu durant l'hivern del 2009. D'aquesta forma la Laia va rebre aquest premi tot just dos dies abans de proclamar-se de nou Campiona d'Europa d'aquesta modalitat esportiva.

 A part de la Laia, en esports de muntanya també van rebre un premi en Kilian Jornet per haver guanyat la Copa del Món de Curses de Muntanya i d'esquí de muntanya. També es va premiar a la Selecció Catalana de Curses de Muntanya per la 5a victòria a la Copa del Món de Curses de Muntanya.

Arxivat a