Dos regidors de Torelló visiten el CEIP Vall del Ges

En el marc del projecte del Consistori Infantil.

Redacció osona.com
27 de gener del 2010
Els regidors Manel Romans i Núria Güell, en una aula del CEIP Vall del Ges.
Els regidors Manel Romans i Núria Güell, en una aula del CEIP Vall del Ges. | Ajuntament de Torelló

Els regidors Manel Romans i Núria Güell, en una aula del CEIP Vall del Ges. Foto: Ajuntament de Torelló

Una de les accions previstes en el marc del projecte del Consistori Infantil de Torelló és la compareixença de regidors i tècnics municipals davant dels alumnes. Això és el que han fet aquest dimecres al matí el regidor de Joventut i cap de l’Àrea de Serveis a les Persones, Manel Romans, i la regidora de Cultura, Núria Güell.

La presència dels dos regidors havia estat sol•licitada prèviament pels alumnes de 6è del CEIP Vall del Ges, que participen activament en el projecte del Consistori Infantil. Manel Romans i Núria Güell han estat rebuts pels quatre regidors infantils de l’escola i durant gairebé una hora han resposta les preguntes de tots els alumnes de la classe. Els nens s’han interessat pel funcionament intern de l’Ajuntament i per la feina de regidor.

D’altra banda, també han formulat alguns suggeriments i peticions que havien treballat amb anterioritat. En aquest sentit, han destacat preguntes relatives al manteniment dels parcs infantils i de les zones esportives i tot allò relacionat amb els itineraris escolars segurs. I la petició més recorrent, que els nens ja havien consensuat, ha estat la de disposar d’un cinema al municipi. 

Els regidors s’han mostrat molt satisfets de poder participar en la iniciativa i s’han compromès a respondre, a través dels regidors infantils, les qüestions que a la mateixa aula no han pogut contestar.

Arxivat a