Josep Huguet signarà el nou contracte programa amb la Universitat de Vic

Redacció osona.com
25 de gener del 2010

El Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, serà aquest dimarts, dia 26 de gener, a la Universitat de Vic (UVic)  per presentar el Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació. La conferència tindrà lloc a l’Aula Magna de la universitat, a les 19 hores.

El Pacte Nacional per la Recerca i la Innovació (PNRI), liderat per Josep Huguet, aspira a ser un gran acord, de llarg abast temporal i d’ampli consens entre els agents socials, econòmics i polítics per esdevenir un país competitiu en una societat del coneixement basada en el progrés a partir del talent, la ciència, la tecnologia i la innovació.

D’altra banda, durant la visita del conseller, tindrà lloc la signatura del contracte programa entre la Generalitat i la UVic per al període  2008-2012 i que  ha suposat, a grans xifres, una dotació de 7,8 milions d’euros per al curs 2008-09;  de 8,6 milions d’euros per al curs 2009-10; de 9,4 per al 2010-11; i de 10,1 per al 2011-12.  D’aquesta  dotació, una part és fixa per a despesa corrent i l’altra variable, subjecta a la consecució d’objectius en els àmbits de la docència, la recerca i la gestió. El contracte programa contempla també la partida d’1 milió d’euros de mitjana anual per a inversions, cosa que no contemplaven els anteriors contractes programa.

HORARIS

- Signatura contracte programa:
 A les 18.30h a la Sala de Juntes de Rectorat
 
- Conferència:
 A les 19.00h a l’Aula Magna de la UVic. Edifici Torre dels Frares. C. Laura, 13

- Més informació del contracte programa

Arxivat a