Lluís Soler i Quimi Portet, caps de cartell de la nova temporada a Calldetenes

L’Auditori Teatre enceta la programació aquest diumenge, amb un espectacle de circ.

Redacció osona.com
22 de gener del 2010
Representació de \\'L'habitació de Verònica\\' d'Ira Levin.
Representació de \\'L'habitació de Verònica\\' d'Ira Levin.

Cartell de l'espectacle Acorde, de la companyia Sebas

L’Auditori Teatre de Calldetenes enceta l’any amb nova programació que portarà, entre d’altres artistes de renom, a Lluís Soler com a coprotagonista de l’obra “L’habitació de Verónica”, i els concerts de Quimi Portet (el 20 de març) i Glòria Terricabras (el 27 de març), que presentaran els seus nous treballs discogràfics.

La nova temporada -que s’allargarà fins al maig- va encetar-se amb l’espectacle” Utopia” del controvertit Leo Bassi, el passat 9 de gener, que va engrescar el nombrós públic assistent amb la seva personalíssima i punyent visió del context mundial.

Per al proper dia 24 de gener hi ha previst que pugin a l’escenari de l’Auditori els artistes de circ de la Companyia Sebas, que presenten el seu espectacle Acorde. El muntatge està concebut com un espectacle íntim, una proposta propera al teatre d'objectes, a la qual andròmines, ferralla electrònica i objectes diversos cobren vida per mitjà del circ i de l'antic teatre de barraca. L’actuació comença a les 6 de la tarda i les entrades es poden comprar a la taquilla una hora abans al preu de 5 €.

L’obra teatral “L’habitació de Verónica” es representarà el diumenge 21 de febrer a les 7 de la tarda. Héctor Claramunt dirigeix en aquesta obra d’Ira Levis -el mateix autor de “La semilla del diablo”- i compta amb la interpretació de l’actor osonenc Lluís Soler, junt amb Mercè Montalà, Sílvia Martí i Miquel Sitjar. Les entrades anticipades (16 €) es poden adquirir al telentrada de Caixa Catalunya 902101212 o a la taquilla de l’Auditori Teatre una hora abans de la funció al preu de 18 €.

Representació de 'L'habitació de Verònica' d'Ira Levin.

Quimi Portet, acompanyat de Jordi Busquets, Antonio Fidel i Xarli Oliver, presentaran el dissabte 20 de març a les 10 de la nit el nou disc del cantant osonenc Viatge a Montserrat, dins el "World Tour 2009-2010". Amb aquest concert, Portet torna als escenaris amb el seu conjunt - l’"Orquestra Filharmònica de Cro-Magnon i Turbamulta Nacional dels Soviets de Santa Quitèria"- i amb un repertori que inclou els temes d’aquest nou disc i a més cançons dels altres sis treballs anteriors. L’entrada anticipada (al telentrada) costa 13 € i a taquilla, 15 €.                                  

Una setmana més tard, el dissabte 27 de març i també a les 10 del vespre, serà Glòria Terricabras la que presentarà el seu nou treball discogràfic Esperant-te, a l’Auditori de Calldetenes. El disc recull cançons composades per la pròpia cantant, “inspirades en l’esperança d’un futur millor”, a més de cançons de sempre. Glòria Terricabras comptarà en el concert amb la col•laboració del pianista Albert Purcet. Les entrades poden comprar-se anticipadament a Martulina Divina, i al Gimnàs Dinàmic, al preu de 8 €, o bé una hora abans a la taquilla per 10€.

La programació es clourà el mes de maig amb la III Mostra de Teatre Amateur, que ofereix a grups de teatre de la comarca l’escenari de Calldetenes per a representar-hi els seus espectacles més nous. La Mostra té lloc durant 4 diumenges de maig a les 7 de la tarda:
 
9 de maig: “4 genets”, a càrrec del grup teatral Tai-a-treros de l'Esquirol
16 de maig: “El florido pèncil”, del Grup Atlàntida de Folgueroles
23 de maig:  “El sopar dels idiotes” del Grup de Teatre de Sant Hilari
30 de maig: “Penombres” de l'Espardenya Teatre de Calldetenes

Quimi Portet, en una imatge de promoció.

Glòria Terricabras.