ERC de Torelló critica Vic per l’afer del teatre

El grup municipal no veu amb bons ulls que el futur centre cultural L’Atlàntida “s'autoatribueixi” també el nom de Centre d'Arts Escèniques d'Osona.

Redacció osona.com
19 de gener del 2010

NOTA DE PREMSA
ERC DE TORELLÓ

Esquerra recolza a la regidora de Cultura amb l'afer del teatre a Osona

El grup municipal d'Esquerra Torelló dóna suport a la regidora de Cultura de Torelló, Núria Güell, per haver mostrat el seu desacord que el futur centre cultural l'Atlàntida de Vic s'autoatribueixi també el nom de Centre d'Arts Escèniques d'Osona.

Aquestes manifestacions portades a terme en la presentació de la programació d'hivern del Cirvianum, són compartides pels republicans torellonencs i denuncien una manca de sensibilitat territorial de la capital osonenca i una manca de reconeixament de la tasca que es porta a terme a diferents indrets de la comarca en l'àmbit de les arts escèniques.

Per Esquerra de Torelló, Vic mostra una vegada més una línia de treball erràtica a l’hora d'exercir la capitalitat d'Osona, fet paradoxal en un moment que Vic reclama obertament un paper protagonista en la futura reorganització territorial catalana en Vegueries. Difícilment es pot liderar un territori si aquest es sent menystingut.

Per tot això, el grup municipal d'Esquerra reclama que Vic rectifiqui i comenci a treballar, com a capital i titular d'un gran projecte en les arts escèniques com el nou Atlàntida, perquè hi hagi una coordinació a nivell comarcal entre tots els agents en les arts escèniques per tal que Osona tingui una programació i línies de treball de primera línia i per tal d'economitzar recursos.

- Bloc de Jordi Casals i Prat: ”Vic, capitalitat dramàtica (i no parlo sols de teatre)"

Arxivat a