El Nadal a Sant Pere de Torelló, en imatges

Recull de fotos de les darreres activitats a la població.

Redacció osona.com
08 de gener del 2010
Representació del Conte de Nadal a Sant Per de Torelló.
Representació del Conte de Nadal a Sant Per de Torelló. | Griselda Castells
Representació del Conte de Nadal a Sant Per de Torelló. Foto: Griselda Castells

Aquí teniu algunes imatges de les darreres activitats del Nadal a Sant Pere de Torelló. D'una banda, el dia 1 es va fer la segona sessió del Conte de Nadal, adaptació de Charles Dickens. En aquesta segona sessió el nombre de públic va ser superior al del dia 26 i gairebé tres quartes parts del pati de butaques va quedar ple. L'obre va està realment aconseguida per part dels membres de l'Agrupació Teatral Bellmunt i cal destacar molt especialment la posada en escena, escenografia i vestuari que creaven un ambient realment aproximat al que la història explica.
 
Per altra banda el dia 2, l'Agrupació de Comerciants es va fer càrrec de fer arribar el Patge Reial perquè tots els nens i nenes de Sant Pere puguéssin entregar la seva carta. 
 
El dia 3, titelles al teatre centre de Sant Pere. L'activitat estava organitzada per l'Ajuntament i va anar a càrrec d'Alma i la mar de contes i va combinar de manera molt atractiva i realment aconseguida el joc entre titelles, conte i fins i tot la participació directe del públic que va omplir la sala.
 
El dia 4 es va fer al pavelló municipal i durant tota la jornada diferents activitats i tallers per als nens i nenes de Sant Pere.

El dia 5 al matí, els comerciants van organitzar com ja és tradició el Taller de Fanalets. Aquest any es va canviar l'emplaçament i es va fer a la sala d'actes de la Caixa de Manlleu, situada just al centre on hi ha els comerços. Es van fer uns 100 fanalets.
 
El mateix dia a la tarda van arribar com ja és tradició per la carretera de la Vola els tres Reis Mags, amb la seva carrossa i precedits dels seus acompanyants amb cavall. La pluja no va privar de poder encendre els focs tal i com s'ha fet sempre i només va suposar traslladar la rebuda dels reis, el seu discurs i l'atenció individual de cada nen al pávelló i no pas a davant l'Ajuntament tal i com es fa tradicionalment. Aquest canvi de lloc a causa del temps no desagrada a les famílies que acompanyen els nens i nenes, ja que l'espai és molt més àmpli i permet veure molt millor com els nens i nenes passen un a un a saludar els tres Reis. Malgrat tot des de la Comissió de Reis no parlen de fer definitiu aquest canvi sinó que es planteja de parlar-ne de cara al proper any.