El FestiVic manté les xifres d’assistència

Valoració positiva des de l’Ajuntament. El circ, fil conductor d'enguany.

Redacció osona.com
08 de gener del 2010
Festivic 2009
Festivic 2009 | Adrià Costa

Festivic 2009. Foto: Adrià Costa

NOTA DE PREMSA
AJUNTAMENT DE VIC
L’edició del FestiVic d’aquest Nadal es potencia com a espai lúdic familiar i es renova amb la presència d’espectacles

- El dissabte, dia 2 de gener, el FestiVic va tancar portes amb unes dades de participació similars a la de l’any anterior

- Enguany estava dedicat al món del circ i una de les novetats va ser l’espai permanent per a espectacles adreçats a públic infantil i familiar que va omplir les vuit jornades del FestiVic

La consolidació de participació de públic familiar al FestiVic, que enguany tenia per fil conductor el món del circ i una oferta permanent d’espectacles que han amenitzat les activitats lúdico-educatives del certamen, són els trets més destacats d’aquesta edició que va tancar les portes el dissabte, dia 2 de gener. La dada de participació és similar respecte de l’any anterior i es valora positivament per l’Ajuntament de Vic.

La reformulació del FestiVic, que incorporava un espai permanent per a espectacles, també va apostar per una vessant més solidària a través de “joguines sense fronteres” i per l’obertura d’nou canal digital amb actualitzacions diàries: www.festivic.cat, on es poden veure fotografies i vídeos.  També hi ha hagut un seguit d’activitats esportives que ha comptat amb el suport d’entitats esportives de la ciutat com ara Club Patí Vic; Club Gimnàstic Osona; el Tennis Vic; i el Vic-Riuprimer REFO, entre d’altres. Des de l’Ajuntament de Vic, aquesta reformulació del FestiVic es valora com un canvi positiu.

D’altra banda, els consellers i conselleres del Consistori Infantil de la ciutat –habituals participants al FestiVic- han participat durant tots els dies en un taller de creació de televisió per aquest esdeveniment. Es tracta d’alumnes de sisè de diverses escoles de Vic. El Consistori Infantil també va instal•lar un estand al FestiVic per donar a conèixer la tasca que realitzen els consellers i conselleres de la ciutat.

L’any vinent es celebrarà el 25è aniversari del FestiVic.

- Més informació i programa d’activitats, des del web del FestiVic

Galeries de fotos

- Festivic 2009 (2)
- Festivic 2009 (1)
- Cloenda Festivic 2008
- Inauguració Festivic 2008
- Festivic 2007 (2)
- Festivic 2007 (1)
- Festivic 2006  

Una de les catuacions d'aquesta edició del Festivic. Foto: Adrià Costa

Arxivat a