La Cavalcada de Vic obligarà a tallar certs trams de circulació

Es recomana que la gent es desplaci a peu i faci servir el transport públic.

Redacció osona.com
04 de gener del 2010
Entrada del Rei Gaspar a la plaça Major de Vic
Entrada del Rei Gaspar a la plaça Major de Vic | Adrià Costa
Entrada del Rei Gaspar a la plaça Major de Vic Foto: Adrià Costa

Amb motiu de la Cavalcada dels Reis d'aquest dimarts la ciutat de Vic tallarà certs trams de circulació de la ciutat. Així doncs, la Ctra. de Barcelona, entre la sortida de Vic Sud i la rotonda de Països Catalans amb Passeig Generalitat estarà tallada al trànsit a partir de les 16:00 hores, tant en direcció d’entrada com sortida a Barcelona.

D’altra banda, els carrers que donen accés al Passeig Generalitat tant pel barri del Remei (Pep Ventura, Ctra. de la Guixa, Raimon d'Abadal, Pla del Remei, Joan XXIII i Avda. Països Catalans) com pel barri de l'Estadi (Soletat, Andreu Febrer, Narcís Verdaguer i Callís, Doctor Salarich, Pius XII,Pl. Francesc Macià, Joan Maragall i Avda. Països Catalans) en els trams que connecten amb el Passeig Generalitat estarà tallat al trànsit de vehicles a partir de les 18:00 hores.

A la vegada, l'accés a les Rambles i la  zona del centre de la ciutat es tallarà al trànsit a partir de les 19:00 hores. En tot cas es recomana que la gent es desplaci a peu i faci servir el transport públic que funcionarà fins a les 18:15 hores i un cop finalitzada la cavalcada a les 21:00 hores reprendrà novament el servei.

Així mateix, es prohibeix l'estacionament de vehicles a partir de les 14:00 hores als següents carrers: Passeig Generalitat, Rambla Passeig, Rambla Carme, Rambla Davallades, Rambla Hospital, Doctor Junyent, Mossèn Josep Gudiol i carrer Jacint Verdaguer.

Recordar que Ses Magestats iniciaran el recorregut per la ciutat a les 18:30 h al passeig de la Generalitat i recorreran diversos carrers fins arribar a la Plaça Major. El recorregut serà: Passeig de la Generalitat, Parc de Jaume Balmes, Rambla del Bisbat, Rambla dels Montcada, Rambla del Passeig, Rambla del Carme, Rambla de l’Hospital, C. Dr. Junyent, C. Mossèn Gudiol, Pl. de l’Estació, C. Verdaguer i Plaça Major.
Arxivat a