Vic brinda pel reformat carrer Manlleu

Redacció
30 de desembre del 2010
Vic inaugura la reformes del carrer Manlleu
Vic inaugura la reformes del carrer Manlleu | Albert Bagué


La inauguració va omplir el carrer Manlleu. Foto: Albert Bagué

Els comerciants i diversos regidors de l'Ajuntament de Vic van poder per fi aquest dimarts brindar pel "nou" carrer Manlleu. L'acte estava previst per la setmana passada però la neu i la pluja van obligar a suspendre'l.

La celebració va comptar amb la presència de la Coral Mama’s & the Papa’s i tots els assistents van poder gaudir de pastes i de la copa de cava de rigor.

El nou tram del carrer Manlleu ja estava obert ds del passat 3 de desembre, després de les obres de remodelació que es varn iniciar el mes de maig d’enguany. El tram comprès entre la Rambla del Carme i el carrer Nou és àrea de vianants, mentre que al segon tram –fins al carrer Jaume I el Conqueridor- hi podran circular els vehicles que vinguin dels aparcaments dels carrers Pla de Balenyà i Nou, una vegada es retiri la decoració nadalenca.

Els canvis de circulació que es van adoptar durant les obres del carrer Manlleu es mantenen, com per exemple el doble sentit al carrer Jaume I el Conqueridor i també el doble sentit en un tram del carrer Pare Coll.

Galeries de fotos
- Inauguració de les reformes (Albert Bagué)
- El carrer Manlleu després de la remodelació (Adrià Costa)


Jaume Puig i Josep Rafús briden amb els comerciants del carrer Manlleu. Foto: Albert Bagué