L’escola Puig-Agut de Manlleu obre els seus patis per vacances

Dilluns a la tarda es va fer als patis una festa de Nadal a l’Erm, amb jocs i berenar.

Redacció
29 de desembre del 2010
Vista del pati de l'escola Puig-Agut de Manlleu
Vista del pati de l'escola Puig-Agut de Manlleu | Adrià Costa
Vista del pati de l'escola Puig-Agut de Manlleu. Foto: Adrià Costa

En el marc del Pla de millora del barri de l’Erm, ahir dilluns es va fer als patis de l’escola Puig-Agut del barri de l’Erm de Manlleu una festa per celebrar el Nadal.

A la festa hi va haver berenar per a tothom, especialment preparat per dones del barri, i els nens i nenes van poder gaudir com sempre de l’espai dels patis per als seus jocs. Durant tot el dia les dones de l'Erm van preparar al Casal Cívic diferents menjars per convidar a berenar els nens i nenes que juguen als patis.

Durant alguns dies d’aquestes vacances escolars de Nadal els patis del Puig-Agut estan oberts al públic. En concret, els dies 29, 30 i 31 de desembre, i el 4 i 5 de gener, estaran oberts en l’horari de 16 a 19 hores. I els dies 7 i 8 de gener ho estaran de 17:30 a 20 hores.

La dinamització dels patis de l’escola Puig-Agut va a càrrec del dinamitzador juvenil de l’Institut de Desenvolupament de l’Erm i dels alumnes del taller d’ocupació de serveis personalitzats a la comunitat del barri, que aquest desembre acaben la seva activitat.

A finals d’aquest mes començarà a treballar a l’Erm un nou grup de vuit persones en el marc del programa de Treball als barris 2010 “Acció en sector emergent - Mòdul de serveis personalitzats a la comunitat”.
Arxivat a