El Festivic més solidari

Personalitats osonenques col·laboren amb l'associació Joguines sense Fronteres

Redacció
29 de desembre del 2010
Nandu Jubany, Àlex Crivillé i Pep Poblet, acompanyats dels seus fills, han lliurat joguines a l’associació “joguines sense fronteres”
Nandu Jubany, Àlex Crivillé i Pep Poblet, acompanyats dels seus fills, han lliurat joguines a l’associació “joguines sense fronteres” | Adrià Costa
El Festivic ha celebrat, aquest dimarts 28, un acte solidari amb l'associació Joguines sense Fronteres. Foto: A. Costa

El Festivic ha viscut aquest dilluns la seva vessant més solidària amb un acte en favor de l'associació Joguines sense Fronteres. L'objectiu és que "cap nen es quedi sense joguina" i personalitats com el cuiner Nandu Jubany, el músic Pep Poblet i el motorista Àlex Crivillé conjuntament amb els seus fills han participat a la campanya. El Festivic continua al Sucre fins al 2 de gener amb horari de tarda (de 4 a 8).

L’acte també ha comptat amb la presència del regidor d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic, Joan López i Carol que ha destacat la presència d’àvies i avis; pares i mares, i infants reunits en un espai comú i on la diversió està assegurada. D’altra banda, també ha agraït la presència de persones amb renom d’Osona que mostrin el seu exemple a seguir per tal de el màxim de persones s’animin a portar un joc per a “joguines sense fronteres”.

El president de l’associació, Jou Puigferrer, ha agraït als promotors del FestiVic a poder comptar amb un gest solidari com aquest i ha destacat que el missatge de l’entitat és poder transmetre alegria i un somriure per a tots els infants del món.

- Més informació i programa d’activitats, des del web del FestiVic

Galeries de fotos

- Festivic 2009 (2)
- Festivic 2009 (1)
- Cloenda Festivic 2008
- Inauguració Festivic 2008
- Festivic 2007 (2)
- Festivic 2007 (1)
- Festivic 2006 

Els fills de Nandu Jubany, Àlex Crivillé i Pep Poblet, han lliurat joguines a l’associació “joguines sense fronteres” Foto: Adrià Costa