Els cinc detinguts pel crim de Vic surten en llibertat amb càrrecs

Els implicats han hagut d'entregar el passaport i s'hauran de presentar al jutjat cada 15 dies.

Redacció osona.com
23 de desembre del 2009
Un comunicat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat fa uns minuts que "ha quedat sense efecte la detenció dels cinc joves presumptament relacionats amb la baralla que va acabar amb la mort d'un home la matinada del diumenge passat a Vic". Tot i que aquest "sense efecte" no seria correcte donat que els implicats tenen situació judicial d'encartat, en ser subjectes de mesures cautelars com la retirada del passaport i personació judicial.

Després de declarar ahir a la tarda, el jutge titular del jutjat número 4 va decidir prorrogar la detenció per portar a terme aquest matí unes rodes de reconeixement, el resultat de les quals ha estat que els cinc joves han sortit en llibertat, tot  amb càrrecs.

Les úniques mesures cautelars dictades consisteixen en la retirada del passaport i en l'obligació de presentar-se al jutjat els dies 1 i 15 de cada mes.

El balanç d'aquesta primera operativa policial i judicial seria, doncs, que els detinguts no tindrien responsabilitats dierctes suficients en l'homicidi com perquè se'ls pugui imputar. La investigació, per tant, continua a la recerca dels autors del delicte.

- Notícies publicades
Arxivat a