Els cinc detinguts pel crim del carrer Manlleu passen a disposició judicial

Estan acusats d'homicidi i de lesions.

Quico Sallés
22 de desembre del 2009
Moment que un dels detinguts passaven a disposició judicial
Moment que un dels detinguts passaven a disposició judicial | qS /Nació Digital

Moment que un dels detinguts passaven a disposició judicial Foto: qS /Nació Digital

Serà una nit llarga al Jutjat d'instrucció número 4 de Vic. Des de tres quarts de sis de la tada van arribant els imputats en el cas del crim del carrer Manlleu d'aquest diumenge. El titular del Jutjat, Víctor Casillas, ja ha pres declaració a dos dels encartats en el cas.

L'acusació que pesa sobre els arrestats és de presumptes delictes d'homicidi i de lesions, fet que confirmaria que no s'hauria tractat d'un crim premeditat sinó d'una esbatussada entre dos grups per causes fins ara desconegudes. Els detinguts equatorians tenen 24, 37 i 41 anys, i els colombians, 33 i 41 anys.

Els fets van passar a les tres de la matinada de diumenge. Un home de 23 anys d'edat de nacionalitat marroquina va morir per una ferida d'arma blanca i un altre ferit molt greu va ser el tràgic balanç d'una baralla al mig de Vic.  El cèntric carrer de Manlleu, a tocar de la Ronda Camprodon, ha estat l'escenari  de la mortal batussa.

Segons testimonis presencials, la baralla hauria començat en un local d'oci nocturn situat al mateix carrer, i a mesura que pujava de to els implicats haurien sortit a la via pública  -després de ser-ne expulsats pels responsables- on es va produir la ganivetada mortal.

Segons ha pogut saber Osona.com, l'home mort, de 23 anys i  de nacionalitat marroquina, hauria ingressat al servei d'urgències de l'Hospital General de Vic encara amb vida. Però la profunda ferida que patia al tòrax hauria fet inútils els esforços mèdics per poder salvar-lo. A primera hora de la tarda d'avui, el cos de la víctima estava pendent de la pràctica de l'autòpsia. La víctima mortal és Abdelaziz A, i el ferit és Mohamed E, que va rebre una forta contusió al rostre i té una cama trencada.

- Notícies anteriors

Un altre dels imputats en el moment d'entrar a les dependències judicials
Arxivat a