El Club BTT Cases Noves promou una pedalada

Els membres del club de les Masies de Roda desafien les baixíssimes temperatures.

Redacció osona.com
22 de desembre del 2009
Pedalada de Nadal del Club BTT Cases Noves
Pedalada de Nadal del Club BTT Cases Noves | Club BTT Cases Noves


Aquest diumenge, dia de 20 de desembre, ha tingut lloc la primera pedalada de Nadal organitzada pel club BTT Cases Noves de Les Masies de Roda. Els participants, puntualment a 2/4 de 8 del mati, s'han trobat al Parc de les Cases Noves, desafiant la baixíssima temperatura. En el moment de sortir el termòmetre marcava -11ºC.

A més del club BTT Cases Noves, a la cursa hi han participat  membres dels club ciclista Calma de Sant Júlia de Vilatorta. En total, uns 20 ciclistes disposats a gaudir d’una gran matinal amb bicicleta de muntanya.
 
El grup ha sortit del barri de les Cases Noves en direcció Còdol Dret per enfilar-se cap al Bosc de Còdol on els membres del club BTT Cases Noves portaven un pessebre que han deixat en aquest indret. Aquest és el punt mes alt del municipi de les Masies de Roda, aquí dalt oneja la senyera tot l’any. A continuació, els participants s'han dirigit cap a la Barra de Ferro, L’Esquirol i La Foradada fins arribar a Cantonigros on tenien preparat un bon esmorzar.
 
De tornada, cap a la mateixa direcció de l’anada però variant els camins i corriols. Tot plegat 40 quilometres. "En resum, tot un èxit que ens encoratja a repetir-ho el proper any", expliquen des de l'organització.