El Dr. Miquel Vilardell reflexiona sobre la vocació mèdica

El metge presenta aquest divendres un llibre a Vic.

Redacció osona.com
18 de desembre del 2009

Aquest divendres, dia 18 de desembre (20:00 h), es presentarà el llibre “Ser Metge. L’art i l’ofici de curar” a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic. L’acte serà presidit per l’alcalde de la ciutat, Josep M. Vila d’Abadal, i comptarà amb la presència del doctor Josep Arimany, president de la Junta Comarcal d’Osona del Col•legi Oficial de Metges de Barcelona; el mateix autor del llibre, el Dr. Miquel Vilardell i Tarrés; i el director de Plataforma Editorial, Jordi Nadal.

Sinopsi:
Un llibre ideal tant per a metges com per a nous llicenciats en medicina. El doctor Vilardell, una de les figures mèdiques més importants d’Espanya, exposa en aquest llibre les seves reflexions sobre la vocació mèdica, la formació dels futurs metges, l’exercici de la professió i la política sanitària.

Autor:
Miquel Vilardell és llicenciat i doctor en medicina per la UB. És director del servei de medicina interna de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i catedràtic de Medicina de la Universitat Autònoma. És membre del Consell Català d’Especialitats Mèdiques i de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i vicepresident del Col•legi Oficial de Metges de Barcelona.

Arxivat a