ERC felicita Osona Decideix pels resultats de la consulta

Els republicans també reclamen unitat.

Redacció osona.com
16 de desembre del 2009

NOTA DE PREMSA
ERC OSONA

Esquerra felicita Osona Decideix pels resultats del 13-D i demana unitat

- Els republicans demanen lleialtat unitària per afrontar les properes consultes.

 Davant els magnífics resultats de participació a la comarca d'Osona en les consultes sobre la independència de Catalunya, la Federació Comarcal d'Esquerra Osona felicita a la plataforma Osona Decideix i tots els seus membres.

Amb una participació del 41,1% i amb un 97% de vots a favor de la independència, la comarca d'Osona es situa en l'avantguarda de l'organització de consultes sobre la independència i un model a seguir, després d'una jornada històrica on els osonencs van poder votar sobre el futur del país, llançant un clar missatge de democràcia i llibertat nacional.

Esquerra ha mantingut una actitud de clar suport des dels ajuntaments a les consultes i organitzant una campanya ambiciosa a favor del Sí, comptant amb la presència de Joan Puigcercós, Joan Ridao, Marina Llansana, Oriol Junqueras, Joan Tardà i Josep Maria Freixanet, a més de comptar amb la presència dels secretari de Política Municipal, Marc Sanglas, i de la portaveu parlamentària Anna Simó, en la jornada electoral.

La federació osonenca ha animat als seus militants a participar en el treball de base de les consultes i mantenir-se com a partit al costat dels col•laboradors, amb el màxim respecte.

Esquerra Osona valora molt positivament la transversalitat, el rigor i la unitat en la organització de les consultes que és el què ha fet que els resultats hagin estat un èxit. Conseqüentment, Esquerra demana que es mantingui la lleialtat unitària després de la consulta i que permetin que les properes onades sobiranistes al febrer i a l'abril siguin un èxit.