Manlleu Decideix carrega contra Colomer i Prat

Dures crítiques de la plataforma per la “desaparició” de l'alcalde i per les desqualificacions del regidor socialista a les consultes.

Quico Sallés
15 de desembre del 2009
Pancartes del referèndum del 13-D a la plaça Fra Bernadí de Manlleum
Pancartes del referèndum del 13-D a la plaça Fra Bernadí de Manlleum | Adrià Costa



Després de la jornada històrica viscuda a Osona aquest diumenge, ara arriba l'hora descobrir que no hi ha pa sense crosta. La plataforma que va organitzar la consulta a la capital del Ter, Manlleu Decideix, ha remès un comunicat en que per una banda, felicita a voluntaris i entitats compromesos amb l'organització de la consulta, i per l'altra llegeix la cartilla aquells que per acció o omissió no han ajudat gaire. I és en aquest punt, on la plataforma pega garrotada allà on fa bony.

Pep Colomer, el desqualificador

Ara bé, el col·lectiu carrega especialment contra el regidor socialista Josep Colomer, a qui el converteixen en “regidor del PSOE”. Manlleu decideix manifesta el seu “malestar per les desqualificacions llançades envers els organitzadors de la consulta i per la bruta campanya en el sentit de fomentar la no participar en la votació”.

El mateix comunicat alerta que “no és la primera vegada que Josep Colomer i el seu grup polític de Manlleu utilitzen aquest modus operandi de l’inicial i amistós somriure i la posterior i traïdora punyalada”.

Pere Prat «missing»

Respecte l'actitud discreta de l'alcalde de Manlleu, Pere Prat, Manlleu decideix denuncia que “no fos capaç de comparèixer públicament demanat la participació massiva dels manlleuencs i manlleuenques”.  “Creiem que era quelcom necessari per a crear opinió i fomentar encara més la participació del 13-D“, afirma el comunicat.

Pressions del cònsol del Marroc

El comunicat es queixa de la poca cobertura nacional de la consulta i que “el cònsol del Marroc va pressionar fins al punt de l’amenaça a diferents representats d’aquest col·lectiu d’immigrants amb la finalitat de fer-los passar les ganes de participar “.

Arxivat a