1 de 10

Urnes perquè el poble català parli

Interior assegura l'ordre i la pau en tota la jornada - L'alcalde de Vic votarà a les 11 h a la Guixa - La campanya va acabar amb un gran acte a Taradell

per Osona.com, 12 de desembre de 2009 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Quan ja s'estaven exhaurint les últimes hores de la campanya del referèndum, grups de voluntaris descarregaven als col·legis electorals de Vic les urnes. Avui diumenge, a partir de les 9 del matí, acolliran els vots dels ciutadans que vulguin opinar sobre la independència de Catalunya.

El departament d'Interior de la Generalitat, a través del seu secretari, Joan Boada, ha assegurat que la policia catalana garantirà l'ordre en tota la jornada per tal que la ciutadania pugui moure's i actuar en pau i llibertat.

A Vic, l'alcalde Josep Maria Vila d'Abadal votarà a les 11 h al col·legi electoral del carrer Major de la Guixa. A Sant Pere de Torelló, l'alcalde Jordi Fàbrega votarà a les 10:30 h.

Uns 150 periodistes seran al Centre de Premsa, instal·lat al Seminari de Vic, per cobrir tota la informació d'una jornada que convertirà Vic i Osona en el centre de l'actualitat política internacional, segons han reconegut nombrosos mitjans de comunicació.

 

Participació