Taradell tanca la campanya del 13-D amb una gran festa

Entre els convidats hi ha Toni Albà, Titot, Patricia Gabancho, Anna Simó i Àngel Colom. El programa inclou la visualització del Barça-Espanyol per televisió.

Redacció osona.com
11 de desembre del 2009
Taradell farà dissabte 12 de desembre a Can Costa i Font una gran "Festa de la Democràcia" per celebrar la cloenda de la campanya taradellenca de la consulta sobre la independència que es realitzarà diumenge. 

Els actes començaran a les 18:30 h amb un concert d’en Titot i David Rosell. Cap a les 18:45 h començaran les salutacions dels convidats que encetaran els taradellencs Ramon Serra (periodista) i Salvador Morera (president de l'Associació Catalunya-Quebec) .

Seguidament participaran Lluís Solà Sala (poeta i dramaturg vigatà) i Èric Bertran (creador de l’exèrcit del Fènix i president de Nous Catalans Joves) i clouran les intervencions la portaveu del Grup Parlamentari  d'ERC Anna Simó, el conseller Nacional de CDC Àngel Colom i l’escriptora i periodista argentina Patricia Gabancho.

Les mil i una cares de Toni Albà

A les 20 h començarà la visualització del derbi català i a la mitja part hi haurà una botifarrada popular per a tothom. A l’acabar el partit sortirà a escena l’humorista Toni Albà qui farà opinar tots els seus personatges sobre la consulta del 13-D.

Finalment, tancaran l’acte les actuacions musicals de Marc Puigdomench dels Boys Damm, en Ferran Gallart dels Strombers, el grup Coloma i Guida i el cantautor Xavier de Tarragona.

- Més informació al bloc de Taradell Decideix
Arxivat a