1 de 10

L'alcalde exigeix que la Falange no entri dissabte a la plaça Major de Vic

El conseller Joan Saura va autoritzar la protesta feixista.

per Osona.com, 9 de desembre de 2009 a les 09:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'autorització per part de la Generalitat d'una manifestació falangista per la unitat d'Espanya per aquest dissabte a la plaça Major de Vic ha trobat un fort rebuig en l'Ajuntament de Vic, que havia assenyalat ubicacions alternatives que van ser desestimades pel departament d'Interior.

Després de la reunió de la Junta de Seguretat local convocada avui dmecres per Vila d'Abadal -amb la participació de l'Ajuntament, Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra, però no la de la Guardia Civil ni Policía Nacional, "perquè no són afers de la seva competència"- l'alcalde s'adreçarà als alts càrrecs d'Interior, el conseller Joan Saura i el director general de Mossos, Joan Delort , perquè rectifiquin.

La voluntat municipal seria que la concentració  fos definitivament prohibida. En cas contrari, que se li assenyalés una ubicació allunyada del centre de la ciutat. En aquest sentit, es parla de la plaça de l'Estació, i sense opcions a fer recorreguts pel centre de la ciutat.

- Veure notícia anterior: "Saura autoritza la Falange a manifestarse dissabte al mig del mercat de Vic"
Arxivat a:
Municipis
Participació