«Boleros en femení», a Calldetenes

El projecte està endegat únicament per dones del Conservatori Superior del Liceu.

Redacció osona.com
03 de desembre del 2009


El Conservatori Superior del Liceu, en col•laboració amb l'Institut Català de les Dones, organitza el proper dissabte 5 de desembre a les 9 del vespre a l'Auditori Teatre de Calldetenes el concert "boleros en femení", després d'interpretar-se a Cervera i Barcelona els dies 27 de novembre i 2 de desembre, respectivament.

Les compositores Maria Grever, Consuelo Velazquez, Isolina Carrillo, Marta Valdes, Tania Castellanos, Silvia Rexach i Maria Teresa Vera, de formació clàssica, han estat les autores de grans cançons de molt d’èxit popular, i que han estat un referent dins el gènere conegut com a Bolero. La reivindicació del seu paper com a compositores d’aquest grans èxits i la difusió del seu nom com autores és l’objectiu del concert que es presenta al Teatre - Auditori de Calldetenes, el dissabte 5 de desembre del 2009. 

El repertori del concert consta de reconeguts boleros com "Bésame mucho", "Dos gardenias" o "Tu no sospechas", que seran interpretats per una formació composta també exclusivament per dones: Iris Abancó (piano), Queralt Camps (contrabaix), Laia Fortià (bateria) i Laura Cruells (veu).

El preu de les entrades és de 6 € i podran adquirir-se des d'una hora abans del concert a la taquilla de l'Auditori Teatre. El concert serà presentat per Victòria Palma, periodista de Catalunya Música.