1 de 10

Toni Strubell, a l'acte central de Riuprimer Decideix

L'escriptor parlarà del seu últim llibre "El moment de dir prou. La manifesta incompatibilitat amb Espanya".

per Redacció osona.com, 3 de desembre de 2009 a les 08:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El coordinador de la Comissió de la Dignitat, Toni Strubell serà el convidat especial de l’acte central de campanya de la plataforma Riuprimer Decideix que promou el referèndum sobre la independència de Catalunya el proper diumenge 13 de desembre a Santa Eulàlia de Riuprimer. La presentació, que es farà el divendres 4 de desembre, serà a partir de dos quarts de 9 del vespre a la Casa de Cultura.

Toni Strubell, és autor del llibre "El moment de dir prou. La manifesta incompatibilitat amb Espanya" que pretén recollir un sentiment compartit per molts catalans però que pocs gosen expressar obertament: la creixent sensació d'incompatibilitat amb Espanya.

Toni Strubell, llicenciat a la Universitat d’Oxford, treballa avui a la seu donostiarra de la Universitat de Deusto. Actualment també és coordinador de la Comissió de la Dignitat. A aquest nét del Dr. Josep Trueta, nascut a Oxford el 1952, el 2004 li va ser atorgada la Creu de Sant Jordi. Col•labora amb El Punt, i també amb altres publicacions com El Temps, Presència, Avui, Canvi 16 o Berria. 

Des de 1996 ha treballat en el camp de la recuperació de la memòria històrica, recuperant les figures de Josep Sunyol (amb el llibre 'L’altre president afusellat' en col•laboració amb J.M. Solé i Sabaté i Carles Llorens, Pagès editors, 1996), Josep Narcís Roca Farreras i Isabel Vilà. També ha escrit assaig: "El cansament del catalanisme" (1997), "Un català entre bascos" (2006), col•laborant en moltes altres iniciatives com "Les mentides del PP" (2003) o "Polítiques de la memòria" (2004).

- Més informació del darrer llibre de Toni Strubell

 

Participació