1 de 10

Calldetenes: la màgia de la independència agermana pobles dividits

per Osona.com, 1 de desembre de 2009 a les 18:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
No es pot dir que Calldetenes sigui un municipi amb una política municipal tranquil·la.
Diversos focus de conflicte han fet que es parli del poble als mitjans de comunicació, i que els partidaris i els detractors de l'equip de govern d'ERC hagin enfrontat els seus arguments sovint amb molta duresa.


Però vet aquí que l'ideal de la independència de Catalunya ha fet funcionar la seva màgia, i és que a la comissió pel referèndum del 13-D hi treballen juntes persones que fa poc mantenien posicions ben oposades en d'altres temes. I això ha passat no sols a Calldetenes, sinó a Constantí (el poble tarragoní d'Els Pets) i molts altres indrets.


A l'acte electoral de Catalunya Acció, celebrat dilluns a la nit als baixos de l'Ajuntament de Calldetenes, es va posar de manifest aquesta comunió, que va ser reconeguda des de la taula, primer, i en particular, després, a preguntes d'Osona.com.


Calldetenes treballa amb molta força per tal que el 13-D sigui un dels municipis de Catalunya amb un percentatge més alt de participació al referèndum d'independència.Acte electoral de Catalunya Acció a Calldetenes (30-XI-2009)

 

Participació