Festa major: Toni Albà porta a Tona el seu humor particular

“Brots” és una comèdia que joguineja amb l’absurd, la bogeria i el sexe.

Redacció osona.com
26 de novembre del 2009
Brots de la companyia Toni Albà
Brots de la companyia Toni Albà | Companyia Toni Albà



Divendres 27 de novembre a les 22 h, a la sala La Canal de Tona, la companyia de teatre de Toni Albà presenta “Brots”, una comèdia que arriba per primer cop a la comarca amb Fermí Fernandes, Xavier Macaya, Gerard Domènech i el conegut actor del programa de TV3 “Polònia”. Tres tocats de l'ala i un violinista sonat que es reuneixen i ens conviden a fer-nos socis d'aquest club per gaudir d'una bona estona de riure.

“Brots” és una bogeria que va sorgir a l'atzar de trobar-se a dalt d'un escenari de Vilanova i la Geltrú els quatre integrants de la companyia. Amb ells podreu gaudir de tot allò que no els deixen dir a la televisió perquè seria políticament incorrecte i descobrireu que l’humor de l’absurd, la bogeria, el sexe o l’escatologia són coses tan normals com un atac d’apendicitis. I posats a fer, més val retorçar-se per un atac de riure que per un atac d’apendicitis.

L'entrada a taquilla costa 15 euros. També es poden comprar per avançat al preu de 13 euros a l'Ajuntament de Tona i al Punt Jove (Can Licus).

Autors i actors: Toni Albà, Fermí Fernandes, Gerard Domènech i Xavier Macaya
Músic: Xavier Macaya
Tècnic de llum i so: Albert Vadell
Escenografía: Watashi Tachi
Fotografia: Montsant Ciurana
 
Un espectacle produït per TONI ALBÀ, S.L.
 
L’obra forma part del programa de la festa major de Tona, que aquest cap de setmana tindrà el seu punt més àlgid, amb la Fira Jocjoc i la Fira de la Pesseta.

- Més informació de la festa major de Tona

Arxivat a