Tona Futur convoca un «ple alternatiu»

Aquest dimecres, xerrada oberta sobre temes d’actualitat del poble.

per Redacció osona.com, 25 de novembre de 2009 a les 08:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

NOTA DE PREMSA
TONA FUTURXERRADA OBERTA. PLE ALTERNATIU

DIMECRES 25 NOVEMBRE
21:30h SALA DE PLENS DE L’AJUNTAMENT DE TONA


Com potser ja sabeu, l’actual equip de CiU a l’Ajuntament de Tona va decidir deixar de fer els plens municipals cada mes i passar-los a fer cada 60 dies. Nosaltres pensem que a Tona passen prou coses com per parlar-ne almenys un cop al mes i donar l’oportunitat a tonencs i tonenques d’assistir a un ple mensual.

És per això que els dimecres que tocaria fer ple oficial i no n’hi ha, celebrem un PLE ALTERNATIU per explicar-vos el nostre punt de vista sobre l’actualitat municipal i sobretot per escoltar les vostres idees i opinions. A la primera xerrada que vam fer el mes de setembre hi van assistir més de 40 persones.

Siguis o no siguis simpatitzant de Tona Futur, si t’interessa el que passa el poble, et convidem a la Xerrada Oberta el proper dimecres dia 25 a les 21:30 h a la sala de plens de l’Ajuntament. 

TEMES QUE ES TRACTARAN:

NOU PLA ZAPATERO. La segona part del conegut pla de l’estat per reactivar l’economia contemplarà inversions en els capítols social, cultural, promoció econòmica, innovació, sostenibilitat... entre d’altres. Estem desenvolupant idees per proposar a l’equip de govern. Sembla ser que aquest cop Tona tindrà al voltant de 850.000 euros. Pensem que val la pena parlar-ne. Cristina Escrig.

PUJADA DELS IMPOSTOS APROVADA PER CIU. Per què Tona Futur va votar-hi en contra? Claudi Pagès.

EL 13D TONA DECIDEIX.  Membres de Tona Decideix ens posaran al dia i TF explicarà com participarà a la campanya. Miquel Parareda.

POLICIA LOCAL. Pensem que la solució pot ser la creació del CONSELL DE SEGURETAT LOCAL. Joan Rusiñol.

RECOLLIDA D’ALIMENTS PER CÀRITAS. Ja ha començat la campanya que organitza TF per recollir aliments per a Càritas. Anna Prat.

ÉS EL MOMENT DE SUMAR IDEES. Tona està en un moment complicat i s’han de prendre decisions importants. Nosaltres apostem pel consens entre CiU i TF. Xavier Sardà

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació