1 de 10

Excàrrecs electes de l'Ajuntament de Torelló donaran suport al 13-D

Llegiran i signaran un manifest a favor de la consulta. Hi haurà representants de totes les forces polítiques del consistori.

per Quico Sallés, 24 de novembre de 2009 a les 15:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest dimarts, 24 de novembre, a les 8 del vespre, se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament de Torelló un simbòlic acte de suport a la consulta sobre la independencia del proper 13 de desembre.
Excàrrecs electes de diferents mandats a l’Ajuntament de Torelló, convocats per la plataforma Torelló Decideix, llegiran públicament i signaran un manifest de suport explícit a la consulta del 13-D. Entre els firmants hi haurà representades, entre d’altres, totes les forces polítiques que


ara com ara hi ha a l’Ajuntament de Torelló: PSC, CiU, ERC i ICV‐CdG.

L’organització insisteix en la rellevància de la varietat política tenint present que el consistori torellonenc no va aprovar una moció de suport a la consulta, per l’oposició del grup municipal del PSC i l’abstenció calculada de part del grup de CiU.

 

Participació