Tanca «Dossier Econòmic»

Aquesta publicació en català havia arribat durant uns anys a Osona encartada en l'edició dels dilluns d'El 9 Nou.

per Redacció osona.com, 20 de novembre de 2009 a les 17:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’únic setmanari econòmic en català dirigit a la petita i la mitjana empresa, Dossier Econòmic, ha decidit tancar després de 12 anys al mercat informant sobre l'economia i les empreses a Catalunya.


Aquesta capçalera era coneguda entre els lectors seguidors de la temàtica  a Osona perquè, a més de poder ser adquirida com un periòdic setmanal més, cada dilluns apareixia encartada en l'edició d'El 9 Nou fins abans de l'estiu passat. Degut als problemes econòmics que patia, sembla que la revista va voler incrementar el preu de venda als periòdics que l'encartaven, mesura que va tenir efectes negatius.

Jordi Castillo era l'editor de la revista. La redacció comptava amb col·laboradors experts en el món econòmic com Antoni Soy, Francesc Llobet, Joan Oliver, Antoni Vives o Lluís Torra.


L'Institut Català de Finances va concedir un préstec a l'empresa Gestió i Edició de Mitjans SA, editora de la revista, per valor d'un milió d'euros, dels quals 600.000 euros haurien quedat per ara pendents de pagament.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació