Tona Futur inicia una recapta d’aliments

Els productes recollits es destinaran a Càritas.

Redacció osona.com
20 de novembre del 2009

La crisi està provocant que moltes famílies estiguin passant veritables dificultats econòmiques i això ha provocat un augment de la demanda d’ajut social.

Des de fa ja molt temps, Càritas de Tona vetlla perquè a totes aquestes persones amb necessitats no els hi faltin els recursos bàsics. Últimament, el nombre d´usuaris del servei ha augmentat fins al punt que a Càritas estan desbordats amb les demandes.

Per aquest motiu,  des de Tona Futur i després de parlar amb les responsables de Càritas Parroquial de Tona, han decidit organitzar una campanya de recollida d´aliments.

El punt de recollida serà al c. Major, núm 11 (on hi havia la tintoreria, al costat de la Carnisseria Homs)

Dies i horari de recollida:

Divendres 20/11: de 9h a 13h
Dissabte 21/11: de 9h a 13h i de 17h a 20:30h
Divendres 27/11: de 9h a 13h
Dissabte 28/11: de 9h a 13h i de 17h a 20:30h
Diumenge 29/11: de 10h a 14h (Fira d´Entitats)

Des de Càritas es recomana que els aliments que doneu siguin: LLEGUMS. OLI, ENVASATS, LLET, LLAUNES DE CONSERVA, ARRÒS, FARINA, FORMATGETS, PATATES, SUCRE, PASTA I GALETES.

Tona Futur vol agrair també la participació de: CEIP Era de Dalt, CEIP El Castell, IES Tona, Escola Bressol La Cucafera, Escola Bressol Pa amb Xocolata, Escola Vedruna, Escola d´Hostaleria i Col•legi PIVE per la seva col•laboració a la campanya. També fer esment de l’agraïment a la família Roquet que ha cedit el local per dur a terme la recollida.

També es recolliran donatius. Totes les aportacions econòmiques i d´aliments s´entregaran a Càritas Parroquial de Tona.

Arxivat a