Fòrum de Debats amb el Defensor del Pueblo

Xerrada a càrrec de Francisco Virserda Barca.

Redacció osona.com
20 de novembre del 2009

El Fòrum de Debats organitza per a aquest divendres, 20 de novembre, una conferència amb el títol de ""El Defensor del Pueblo: avui i demà", que anirà a càrrec de Francisco Virseda Barca, assessor responsable de l'Àrea d'Estudis i Modernització del Defensor del Pueblo. La xerrada tindrà lloc al Museu de l'Art de la Pell de Vic, a les 8 del vespre, i anirà seguida de col•loqui.

El tema que es plantejarà serà el dels orígens de la figura del "ombudsman" a Europa i les funcions que desenvolupen en els diferents països actualment i la previsió de futur tot centrant-se en el cas específic de l'Estat espanyol.

Francisco Virseda Barca, a més del càrrec que hem esmentat abans, té un important currículum i una llarga trajectòria intel•lectual i política. Des del 2001 és secretari general de la Fundació Pablo Iglesias i, entre altres càrrecs, ha estat director general de Medios de Comunicación Social (del 1983 al 1991) depenent de la Presidència del Govern espanyol, director del Gabinet del president del Tribunal Constitucional (2001 al 2004) i ha format part del Consell d'Administració de l'agència EFE, d'AENA SA, etc. En l'àmbit universitari ha dirigit diversos màsters relacionats amb la comunicació i ha escrit llibres de temàtica diversa, el darrer dels quals tracta sobre la figura del Defensor del Pueblo.

Arxivat a