L'escarceller de Maria Àngels Feliu surt de la presó després de vuit anys

"Iñaki" Va ser l'encarregat de vigilar la farmacèutica d'Olot durant els 492 dies de segrest a Sant Pere de Torelló i també qui la va deixar en llibertat.

Redacció osona.com
19 de novembre del 2009
Un dels segrestadors de la farmacèutica d'Olot, Maria Angels Feliu, Sebastià Comas, "Iñaki", sortirà avui mateix de la presó de forma definitiva, després de complir poc més de vuit dels disset anys de pena que li havia imposat el jutge.

Comas era l'encarregat de vigilar Feliu mentre estava tancada, i també va ser el responsable, de deixar-la en llibertat, després de 492 dies de captiveri en una casa de Sant Pere de Torelló, a Osona. Justament aquest divendres, dia 20, es compleixen disset anys del segrestament.

Comas s'ha beneficiat de l'aplicació de l'antic Codi Penal i de les mesures benèfiques, com el treball en presó, a més de la bona conducta observada. Posteriorment al segrest, Comas s'havia mostrat penedit d'haver portat a terme l'acció. Des del maig tenia tercer grau i només anava a dormir a la presó.

Mentrestant, continua en presó l'osonenc Ramon Ullastre, que va ser considerat com el màxim responsable de l'operació, i que va tenir Maria Àngels Feliu confinada en un amagatalll al soterrani de la seva casa de Sant Pere de Torelló. També estan encara empresonats l'esposa d'Ullastre, Montserrat Soldevila, i el policia olotí Antoni Guirado. Tenen la sortida de la presó prevista entre els 2013 i el 2014, també amb fortes reduccions sobre les dures condemnes imposades.

- El segrestament d'Olot, des de Google
- Informacions publicades al diari El País